Huisartsen OZL Eerste Lijns Business Center BV

Medewerker Kwaliteit

Als medewerker kwaliteit heb je een belangrijke rol bij de regionale kwaliteitsborging. Je bent namelijk verantwoordelijk voor de audits binnen onze huisartsenpraktijken. Daarnaast werk je aan een optimale inrichting van het (digitale) kwaliteitsmanagementsysteem, zodat praktijken een goede ondersteungingsfunctie ervaren. Verder adviseer je de huisartsenteams t.a.v. kwaliteit. Zo zorgen we er samen voor dat patiënten binnen de gehele regio op kwalitatieve huisartsenzorg kunnen rekenen.

Voor ons team zijn we op zoek naar een medewerker kwaliteit voor 32 - 38 uur per week.

 

Wat bieden wij?

Een interessante en afwisselende functie binnen een vakkundig en verbindend team. We bieden je betekenisvol werk waarin je een bijdrage levert aan toegankelijke en kwalitatieve zorg binnen onze regio. Wat we nog meer bieden? 

  • We bieden jou een interessante en uitdagende functie in een inspirerende werkomgeving waarin we openstaan voor vernieuwende ideeën; 
  • Deze functie is gewaardeerd in functiegroep 8 (min. € 3.783,- max € 4.950,-) volgens de Cao Huisartsenzorg. De functie-indeling is afhankelijk van de ervaring die je meebrengt;
  • Bij HuisartsenOZL hechten we veel waarde aan de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers. Je kunt daarom voordelig gebruik maken van ons fietsplan voor de aanschaf van een nieuwe (elektrische) fiets. S ’Ochtends al een frisse neus én ook nog duurzaam;
  • Liever naar de sportschool? Dat kan ook! We bieden je de mogelijkheid om via Benvitaal voordelig te sporten;
  • Vakantiegeld 8,00% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Deelname aan het pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW);

 

Wat ga je doen?
Je komt in een klein team terecht. In deze functie werk je veel samen met één collega. Dat is fijn, want dat geeft ruimte om expertise met elkaar te delen en natuurlijk te sparren over complexe casuïstiek. Samen zorgen jullie er voor dat de dienstverlening loopt als een trein. Hoe ziet dat er precies uit? 

Auditing:

  • Je bereidt interne audits voor en voert deze ook uit. Dit betekent dat je periodiek op locatie in de huisartsenpraktijken werkzaam bent;
  • Binnen het auditteam bespreken we bijzonderheden en ondernemen meteen actie bij regionale verbeterpunten;
  • Na de audits maak je rapportages en zorg je voor een goede opvolging van eventuele verbeterpunten. 

Advies en informatie (expertise-functie):

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor huisartsen en praktijkmanagers. Zij kunnen bij jou terecht voor vragen en adviezen over kwaliteit;

 Inrichting van en advies bij het gebruik kwaliteitsmanagementsysteem Zenya:

  • Begin 2024 is Zenya geïmplementeerd bij onze deelnemende huisartsen in de regio. Voor de praktijken verzorg je samen met jouw collega’s een helpdesk- functie.
  • Daarnaast richt je samen met het team Zenya verder in. Heb jij ideeën over hoe we Zenya nóg beter kunnen inrichten? We zijn erg benieuwd!

 

Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar een collega die het borgen van kwaliteit binnen de huisartsenzorg net zo belangrijk vindt als wij. Je beschikt over een HBO diploma, aangevuld met relevante diploma’s op het gebied van kwaliteitsmanagement óf relevante werkervaring.
Je kunt goed zelfstandig werken, vraagt ook om hulp waar nodig en je kan goed afstemmen. Dankzij jouw oog voor detail zorg je er voor dat kwaliteitseisen geborgd worden. Tot slot ben je goed in staat om tijdens stressvolle situaties rust te bewaren en werkt naar een oplossing toe.

 

Nog even sparren?
Voor vragen of informatie kun je terecht bij Nikola Metzger, manager Kwaliteit, via het mailadres n.metzger@hozl.nl.

Heb je interesse in de functie? Leuk! We ontvangen jouw motivatiebrief en CV graag uiterlijk 29 september as. via de sollicitatieknop.
Schrijf je liever geen motivatiebrief? Dat vinden wij niet erg. Deel datgene dat je graag met ons wilt delen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.  

 

Goed om te weten

  • Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.

 

Vacature delen op:

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Vacatureniveau:

HBO

Salaris:

Schaal 8 ( min € 3.783,- max € 4.950,-)

Vestiging:

Hoofdkantoor HuisartsenOZL, Heerlen

Sluitingsdatum:

29-09-2024

Kantooradres:

Nieuw Eyckholt 282 6419 DJ Heerlen

Locatie: