Huisartsen OZL GGZ OZL BV

Praktijkondersteuner GGZ

Als Praktijkondersteuner GGZ is geen werkdag hetzelfde. Maar dat hoeven we jou waarschijnlijk niet te vertellen. Dankzij jouw GGZ-werkervaring weet je dit als geen ander. Met jouw scherpe inzicht kom je snel tot de kern van de zorgvraag, bied je effectieve begeleiding en kun je écht van toegevoegde waarde zijn binnen de huisartsenzorg. Voel je je daarnaast thuis in een werkomgeving die volop aandacht heeft voor jouw ontwikkeling én vernieuwing binnen het vakgebied? Dan moet je zeker even verder lezen! 

Wij zijn voor ons team op zoek naar Praktijkondersteuners GGZ tussen de 8 en 32 uur per week. Het aantal uur stemmen we samen met jou af.

 

Wat bieden wij?

Een interessante en afwisselende functie binnen een vakkundig en verbindend team. We bieden je betekenisvol werk waarin je een bijdrage levert aan toegankelijke en kwalitatieve zorg binnen onze regio. Wat we nog meer bieden? 

  • We bieden jou een interessante en uitdagende functie in een inspirerende werkomgeving waarin we open staan voor vernieuwende ideeën; 
  • Ben je nog niet in het bezit van je diploma POH GGZ? We bespreken graag wat we als werkgever voor jou kunnen betekenen in een tegemoetkoming in de studiekosten;
  • Deze functie is gewaardeerd in functiegroep 8 (min. € 3.783,- max € 4.950,-) volgens de Cao Huisartsenzorg. Uitloop naar schaal 9 is mogelijk. Samen bekijken wanneer deze overstap voor jou mogelijk is. De functie-indeling is afhankelijk van de ervaring die je meebrengt;
  • Bij HuisartsenOZL hechten we veel waarde aan de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers. Je kunt daarom voordelig gebruik maken van ons fietsplan voor de aanschaf van een nieuwe (elektrische) fiets. Geen lange files meer én ook nog duurzaam;
  • Liever naar de sportschool? Dat kan ook! We bieden je de mogelijkheid om via Benvitaal voordelig te sporten;
  • Vakantiegeld 8,00% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Deelname aan het pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW);

 

Wat ga je doen

Als POH GGZ (Praktijkondersteuner GGZ) speel je een cruciale rol in het ondersteunen van de huisarts bij het begeleiden en behandelen van mensen met psychische, psychosociale of psychosomatische klachten. Je voert zelfstandig spreekuren, waarin je patiënten helpt bij hun weg naar herstel. Met jouw generalistische en oplossingsgerichte aanpak breng je de klachten en hulpvragen in kaart, stel je (mede) diagnoses en behandelplannen op en bied je psycho-educatie en kortdurende begeleiding. Ook houd je toezicht op terugvalpreventie en verwijs je door wanneer dat nodig is. Jij weet als geen ander hoe je patiënten kunt motiveren tot zelfmanagement. Je werkt nauw samen met professionals zoals psychologen, psychiaters, maatschappelijk werkers en wijkteams. Waar nodig maak je gebruik van e-health. Zo draag jij bij aan het sneller leveren van de juiste zorg. Kortom, een baan waarin jij écht impact maakt! 

Je komt terecht in een hecht team van zo’n 60 collega POH GGZ wat zich kenmerkt in warm contact en snel schakelen. Kennisdeling, werkgeluk en persoonlijke ontwikkeling zijn voor ons belangrijke waarden. De komende periode staat bijvoorbeeld het door ontwikkelen van de functie POH GGZ op de agenda. Heb jij ideeën over hoe we deze functie van hoge waarde en kwaliteit kunnen blijven behouden? Mooi! Jouw visie hierop is meer dan welkom.

 

Wie zoeken wij?

Je bent een doortastende en zelfstandige GGZ-professional die affiniteit heeft met huisartsenzorg en psychosociale hulpverlening. Je werkt veelal zelfstandig binnen de huisartsenpraktijk. Ruime werkervaring in de (eerstelijns) GGZ vinden we daarom belangrijk. Je bent empathisch, beschikt over de nodige communicatieve vaardigheden en bent breed inzetbaar voor diverse doelgroepen. Je kunt goed coördineren, bent daadkrachtig en proactief. Je beschikt over een probleemoplossend vermogen waarbij je kunt terugvallen op kennis en een netwerk van zowel eerste- als tweedelijnsvoorzieningen. Bekendheid met het GGZ-netwerk in de regio is een pré. 

Heb je het post-HBO diploma POH GGZ nog niet in jouw bezit? Geen probleem! We bieden je graag de opleiding aan. Met de volgende vooropleidingen kun je instromen in de opleiding tot POH GGZ:

-        SPV;

-        Universitaire masteropleiding psychologie met differentiatie klinische psychologie;

-        Gezondheidskunde (MSc) met richting GGZ of VS GGZ;

-        HBO-V met differentiatie GGZ;

-        Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (BSW) met differentiatie GGZ agoog;

-        SPH (Bachelor Social Work) met differentiatie GGZ agoog.

 

Ben je bereid om de opleiding tot POH GGZ te volgen maar kun je niet direct instromen bij een opleidingsinstantie? We denken graag met je mee. Je kunt je inschrijven voor de eerst passende instromingsmogelijkheid en tegelijkertijd starten met werken als POH GGZ als je de juiste vooropleiding hebt met bovengenoemde relevante werkervaring.

 

Nog even sparren?
Voor vragen of informatie kun je terecht bij Manon Parlevliet, Teamleider GGZ, via het telefoonnummer 06-57787737 of stuur een mail naar talent@hozl.nl

Heb je interesse in de functie? Leuk! We ontvangen jouw motivatiebrief en CV graag uiterlijk 16 september a.s. via de sollicitatiebutton.
Schrijf je liever geen motivatiebrief? Dat vinden wij niet erg. Deel datgene dat je graag met ons wilt delen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.  

 

Goed om te weten

  • Zijn we een match? Dan vragen we je bij indiensttreding een VOG aan te leveren. De kosten worden door ons vergoed;
  • Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.

Vacature delen op:

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Vacatureniveau:

HBO

Salaris:

Schaal 8 ( min € 3.783,- max € 4.950,-)

Vestiging:

Oostelijk Zuid-Limburg

Sluitingsdatum:

16-09-2024

Kantooradres:

Nieuw Eyckholt 282 6419 DJ Heerlen

Locatie: